Search

Zakaj najeti profesionalnega poročnega organizatorja

Morda sama uživaš v organizaciji dogodkov, poznaš DIY trike, slediš zadnjim poročnim trendom in svoj prosti čas preživiš na Pinterestu, a to še ne pomeni, da moraš svojo poroko organizirati sama. Preberi nekaj pomembnih razlogov, zakaj je dobro pri organizaciji vajinega najpomembnejšega dneva poiskati profesionalno pomoč.


Poklicni organizatorji so profesionalci z izkušnjami


Mogoče najbolj očitna lastnost, ampak vseeno vredna poudarka takoj na začetku. Poročni organizatorji imajo izkušnje z organizacijo večjih dogodkov. Mogoče sta odlična pri gostitvi 10, 20 ljudi pri vama doma, ampak če imata poroko z 150, 200 ali še več gosti, to za sabo potegne veliko več organizacijskih sposobnosti in veliko pozornosti na detajle, ki se jih velikokrat izpusti. Organizator v bistvu žonglira z vlogami oblikovalca, pravnega svetovalca, upravitelja proračuna, koordinatorja in še veliko več - vse skupaj pa vama pomaga, da sestavita vajino poroko iz sanj.


Poročni organizatorji lahko poskrbijo za vse, kar je na vajinem seznamu opravkov, od izbire estetskih podrobnosti, do preučevanja pogodb s prodajalci in reševanja izrednih razmer. Poznajo vse trike “poročnega organiziranja” in vse kar je povezano s tako čustveno nabitim dogodkom, zato bosta v dobrih rokah, ne glede na to, ali gre za izbiro šopka ali nepredvideno situacijo na poročni dan. Poleg tega so povezani z vrhunskimi prizorišči in drugimi profesionalci (cateringi, cvetličarji, itd.), kar zagotavlja, da imata najboljšo skupino strokovnjakov, ki bo poskrbela za vajin popolni dan.

Preprosto povedano, izkušeni načrtovalec je ena najboljših naložb, ki jih lahko naredita za svoj poročni dan.Na pomoč lahko priskočijo na različne načine in se prilagodijo vajinim potrebam


Za koliko časa in za kaj vse potrebujeta organizatorja porok se razlikuje od enega para do drugega. Zato imajo organizatorji pripravljene najrazličnejše pakete in ponudbe, ki se med seboj razlikujejo po količini pomoči, časovni in finančni komponenti. Večina ponudnikov ponuja 3 različne oblike pomoči: celotna organizacija poroke, delna organizacija poroke in pa koordinacija poročnega dne.

V vsakem paketu se bodo tako prilagodili vajinim potrebam - če jih potrebujeta samo na poročni dan, da skrbijo, da bo vse tako kot mora biti - najameta koordinatorja, če sta zelo zaposlena, izberita celotno oz. popolno načrtovanje poroke … Pomembno je, da so poročni organizatorji tukaj, da vama pomagajo in uresničijo vajine sanje.


Pri nas lahko izbirata med štirimi različnimi poročnimi paketi, prav vsakega pa popolnoma prilagodimo vsem vajinim potrebam in željam. Poglejta jih TUKAJ.


Pomagajo, da ostaneta znotraj svojih finančnih okvirjev


Stil, lokacija, število gostov in ostale podrobnosti navadno določa višina budgeta, ki sta si ga zadala, da ga imata na voljo za svojo poroko. In ta meja se hitro in velikokrat prekorači. S svojimi izkušnjami, pripravljenimi finančnimi načrti, triki in možnostmi popusta pri raznih ponudnikih, vama bodo pomagali ostati znotraj budgeta.

Velikokrat lahko pride do nesporazuma z izbranimi ponudniki - lahko računajo na uro ali na celotno delo, lahko je potrebno plačilo vnaprej ipd. Če tega znanja nimata, vama to lahko povzroči veliko stresa. Čeprav se vama najem načrtovalca morda zdi velik del vajinega proračuna, je to naložba, ki vaju bo na dolgi rok pomirila in vama zagotovila, da bosta uživali v trenutkih, kot da bi jih sama načrtovali mesece. Poleg tega bosta s strokovnjakom, ki stoji za vsemi vajinimi odločitvami, nakupi in pogajanji, dolgoročno prihranila denar.Uresničujejo vajine vizije in želje


Poročni organizatorji so tisti, ki lahko uresničijo vajine želje, predlagajo izboljšave in ustvarijo vajin popolni dan. A pozor, izbira poročnega organizatorja je pomembna, saj zahteva močno sodelovanje in nivo zaupanja, zato je pomembno, da se ujamete tako osebno, kot tudi profesionalno. Prvi sestanek naj bo kot prvi zmenek. Spoznajte se in določite odnos. Ekipo želimo.si sestavljamo posamezniki z veliko izkušnjami na področju organizacije različnih dogodkov in z veseljem bomo tudi vama pomagali pri uresničitvi vajinih sanj. Kontaktirajta nas TUKAJ in nas spoznajta!Razbremenijo vajino delo in stres, da lahko na vajin dan maksimalno uživata


Oni so tisti, ki bodo razmišljali, kako pospraviti celotno postavitev (na prostem) ali dekoracijo v restavraciji, so tisti, ki bodo skrbeli za celotno koordinacijo in spominjali klepetave goste, da sledijo urniku, da bo vajin dan potekal, tako kot mora. Če gre karkoli narobe (in velikokrat se to zgodi) so oni tisti, na katere se obrnete in rešijo zagato. So tisti, ki bodrijo gostinskega ponudnika, da bo vse tako kot mora biti, da bo hrana postrežena topla in da bo DJ ali bend igral pravo pesem, ob pravem času. Organizatorji ali koordinatorji so tisti, ki omogočijo, da je vajina skrb le to, da si svoj dan zapomnita za vedno in uživata v prav vsakem trenutku.


Upamo, da vama bo zapis pomagal pri odločitvi o tem, ali najameta poročnega organizatorja. Če potrebujeta še več informacij ali nas želita spoznati, smo na voljo na info@zelimo.si. Z veseljem vama bomo pomagali pri oblikovanju vajinega popolnega dne!119 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

©želimo.si, 2020