Search
  • Nina

7 poročnih tem, ki vas bodo navdušile

Izbira poročne teme in stila naj bo vajino vodilo za vse estetske odločitve, saj bo dalo posebno noto velikemu dnevu. Odločitev za določen stil je lahko zato precej zastrašujoča. Ali si želita romantično obarvano poroko ali želita stvari ohraniti sveže in moderne? Ker obstaja toliko različnih stilov, idej in tem, smo jih združili v 7 tem, ki vama bodo pomagale pri vajini odločitvi. Teme so primerne za najrazličnejše lokacije, sloge in poroke, ne glede na to, kako edinstveno sta si jo zamislila.


Spodaj predstavljene teme naj bodo vodilo in navdih pri pomembnem koraku določanja podobe vajine poroke.ROMANTIČNA

Nežne odtenke, nežna razsvetljava in obilo cvetlic običajno sestavljajo romantično poroko. Za to temo iščita navdih med pastelnimi barvami, visečimi lučkami (tudi lestenci), romantično kaligrafijo in cvetlično steno za prelepe poročne fotografije.

Fotografija: https://www.pinterest.com/pin/832954893577958260/

ALTERNATIVNA

Sta bolj nenavaden par, ki še nikoli ni šel po običajni poti? Popolnoma vaju razumemo. Če se hladne, muhaste barvne palete in kreativne stojnice bolje ujemajo z vajinim slogom kot svetlim cvetličnim poročnim okrasjem, potem vama je alternativna tema pisana na kožo. Premikajta meje, kolikor želita.

Fotografija: https://www.pinterest.com/pin/21321798224885756/

VINTAGE

Za svojo vintage poroko črpajta navdih iz preteklih desetletij. Eden najlažjih načinov, kako določiti izbiro, je vajina poročna obleka in modni stil. Kar zadeva slovesnost in sprejem, se lahko zaneseta na starinsko okrašen videz, kot so preperela lesena vrata in obrabljeni leseni sedeži. Da bi še bolj ponazorili vintage ton pa lahko dodata še razne vintage dekorativne predmete.

Fotografija: https://www.pinterest.com/pin/15481192457585963/

WHIMSICAL - BARVITA POROKA

Če sta živahen par bo “whimsical poroka” popolna izbira - polna svetlih barv in domiselnih, boemskih komponent. Vključita dekorativne elemente, kot so raznobarvni baloni, trakovi, živahni cvetni aranžmaji in neusklajeni stoli.

Fotografija: https://www.pinterest.com/pin/211174972562964/

MODERNA

Za poroko v modernem stilu si omislita čiste linije, geometrijske oblike in minimalen dizajn. Moderni stil ima res veliko možnosti, zato ga usmerita, kot se vama zdi primerno. Moderno lahko zavrtita karkoli, od poročne obleke (ki ni nujno bele barve) do dekoracije prostora z elegantnimi sedeži, drznim strukturnim ozadje ali moderno barvno shemo.

Fotografija: https://www.pinterest.com/pin/70437483691048/

RUSTIKALNA

Vrvice iz jute, kozarci za vlaganje,čipka in les prispevajo k preprosti in domači atmosferi te teme. Če sta velika oboževalca domačnosti, bo rustikalna dekoracija prava za vaju. Razmislita tudi o primerni lokaciji za to tematiko poroke, ki najbolj pristaja v naravno okolje - za lokacijo poroke lahko izbereta šotor na prostem, kozolec ali kakšen drug prosor v naravi.

Fotografija: https://www.pinterest.com/pin/2322237296810957/

SPROŠČENA

Če si predstavljata bolj intimno slovesnost z najbližnjimi, se lahko odločita tudi za poroko na temo vrtne zabave na prostem. Ta sproščen slog je popoln, če imata rada minimalistično, preprosto in udobno ter majhno poroko.

Fotografija: https://www.pinterest.com/pin/5136987063106548/

Upamo, da vama bodo zbrane teme pomagale pri iskanju navdiha za stil vajinega velikega dneva. Če potrebujeta svetovanje na temo stila, dekoracije poroke, pomoč pri poročni organizaciji ali želita najeti opremo, nam zaupajta vajine želje na info@zelimo.si in z veseljem vama bomo pomagali pri oblikovanju vajinega popolnega dne.58 views0 comments
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

©želimo.si, 2020