Pari o nas in našem delu...

   Klara in Tomaž

 

Organizaciji Želimo.si sva na svoj poročni dan zaupala postavitev in dekoracijo šotora na domači lokaciji. Prav tako so poskrbeli za dekoracijo cerkve, avtomobilov, poročnega šopka, svatov in vse kar spada zraven, tudi za catering in samo postrežbo v šotoru. Celotno načrtovanje in izvedba je bila skrbno izvedena, brez skrivanja stroškov, z izvirnimi predlogi in, kar se nama je zdelo najpomembnejše, z upoštevanjem najinih želja. Na poročni dan je potekalo vse brez večjih zapletov, zato sva se lahko popolnoma sprostila. Želimo.si bi priporočala predvsem vsem, ki si želijo malo drugačne poroke in bi želeli pomoč pri realizaciji svojih želja.

 

Foto: Polona Bartol

   Anita in Tilen

 

Najino poroko sva organizirala tako, da bi se lahko midva in najini svatje imeli lepo. Kdor naju dobro pozna, ve, da si prizadevava misliti na vsakogar in vse. J Želela sva, da si dogodki v dnevu lepo, tekoče in umirjeno sledijo, da bova lahko tako midva kot tudi najini svatje skupaj uživali sproščeno in brez skrbi zaradi vprašanj: »kaj, če…, kaj zdaj,…«.

Pri organizaciji poroke sva se zato odločila, da nama pomagata Urška in Tomaš, ki imata s tem dolgoletne izkušnje in svoje delo opravljata s srcem. Njuni nasveti in priporočila so nama prihranili marsikatero skrb, izdelki, ki sta jih pripravila, pa so bili enostavno čudoviti. S svojo prisotnostjo na poroki in pozornemu sledenju najinim željam sta prispevala k temu, da sva na svoj poročni dan lahko neizmerno uživala in da je bil najin dan točno takšen, kot sva si ga želela: popoln!

 

Foto: Iva Novak

 

   Katja in Aleš

 

Za datum 16.6.2012 sva se odločila, ker sva želela poletje, pa vendar, da bo čim več svatov prisotnih, saj po koncu šole nastopi čas dopustov. Glede lokacije sva bila že odločena, travnik na domačem vrtu v Ribnici. Sedaj pa akcija. Moja edina želja je bila ta, da glede na to, da sem nevesta, ne želim misliti na 1001 stvar in želim svojo poroko doživljati kot nekaj veselega, sproščujočega in da ostane v najlepšem spominu. Nisem želela organizirati in delati nekaj na svojo lastno pest, da bi kaj privarčevala, saj vem da obstajajo za to ljudje, ki se s tem dnevno ukvarjajo in pri tem neizmerno uživajo. Odločila sva se za organizatorja želimo.si in sedaj veva, da je bila odločitev več kot odlična. Vsaka malenkost, vprašanje, ki naju je pestilo, so uspešno rešili. Nad najbolj posebnimi in čudnimi idejami so bili še bolj navdušeni, in midva tudi. Vsakokrat, ko sva prišla iz sestanka, sva bila pomirjena in vedno znova vesela, da sva se prav odločila.

Najine glavne želje pri poroki so bile preprostost, vendar prijetno, toplo vzdušje ter da bi vsi prisotni uživali maksimalno. Želela sva šotor, saj le-ta lahko da tisto svečanost, toplino, ki je gostišča nimajo. Na poroki sva imela približno 115 svatov, ki so se lepo porazdelili po celem prizorišču ter se zelo dobro zabavali. In ker je bila to posebna poroka, saj so vsi vajeni gostišč in vožnje iz točke a do točke b, je bilo takoj čutiti sproščenost in navdušenost. Vreme sva imela idealno, medtem ko je okolica, prizorišče, celotna scena sijala v prefinjenosti, prestižu in hkrati domačnosti, predvsem po zaslugi želimo.si. Z največjo lahkoto in iskrenostjo lahko rečeva, da je najin dan potekal brez komplikacij in da bi vse lahko ponovila tako kot prvič, brez sprememb. Najini organizatorji so poskrbeli za vsako malenkost, na katero tudi nisva uspela pomisliti in najin dan je bil resnično nepozaben zaradi vseh, ki so naju obkrožali.

 

Foto: Žiga Lovšin

 

   Katja in Aleš

 

Po skoraj 4ih letih poznanstva je za naju prišel čas, da si obljubiva večno zvestobo. Želela sva si poroko, ki nama bo pisana na kožo in bo izrazila najine osebnosti, saj bo le tako to dan, ki bo nepozaben, samo najin. Predvsem sva si želela poroke v naravi, na travniku. Pregledala sva kar nekaj ponudnikov, različnih lokacij in organizatorjev in na koncu se nama je zdela najboljša izbira ekipa Želimo.si, ki so naju prepričali s svojim pristopom, ponudbo in občutkom, da imajo vse vajeti v svojih rokah in vejo kaj delajo. Poiskala sva še svoj sanjski prostor/travnik s čudovitim razgledom od Alp do Gorjancev. Sledil je skupen ogled lokacije in odločitev je padla. pri Želimo.si so poskrbeli za celotno dekoracijo, cvetje, hrano, postavitev šotora ... in pri tem upoštevali najine želje. Pohvaliti moram cvetličarko s katero sodelujejo, saj mi je ustvarila sanjski šopek, točno po mojih predstavah, pisanega, razigranega in s travami – popolnega. Kot je bil tudi celoten dan. Slavje je trajalo do zgodnjih jutranjih ur za kar je poskrbel DJ animator, ki res obvlada svoje delo!

Kljub začetnim dvomom glede poroke v šotoru z DJ-em, kar je v naših krajih prej redkost kot pravilo, sva bila ves čas priprav sproščena saj sva dobila občutek, da je vse pod kontrolo, še zadnje dvome pa je pregnala Urša, ki me je s svojo sproščenostjo znala pomiriti tudi preko telefona.

Še enkrat hvala celotni ekipi Želimo.si!

 

Foto: Janez Kotar

   Tanja in David

 

Že na samem začetku je bil čisto drugačen pristop od ostalih ponudnikov pri katerih sva se zanimala za najem šotorov. Pri vseh je bilo potrebno čakati nekaj dni na odgovr, če sva ga sploh dobila. Pri želimo.si sva dobila hiter odgovor in takoj povabilo na sestanek. Ves pogovor je potekal sproščeno in že na poti domov iz sestanka sva bila odločena da najino poroko izpeljeti vi. In ni nama žal.
Vse priprave na poroko so potekale umirjeno, brez stresnih situacij, vse je bilo urejeno tako, da je ustrezalo nama. Pomagali ste nama pri veliko stvareh, ki sploh niso bila vaša skrb, za kaj sva vam hvaležna.
Sam teden pred poroko in dan poroke je bil zelo umirjen (razen obvezne treme), ni nama bilo treba skrbeti, če so vse stvari pripravljene, ker sva vam enostavno zaupala kakor, da bi se poznali že mnogo let. Lahko rečeva, da sva o taki poroki vedno samo sanjala in sva bila prepričana, da kaj takega ni mogče izpeljati sploh pa ne na takem prostoru kot sva si ga izbrala midva. Zato se vam še enkrat zahvaljujeva, da ste nama pomagali pripraviti perfektno poroko.

Pa naj še kdo reče, da na svoji poroki nikoli tako ne uživaš kot na drugih. Še na nobenim nisva tako uživala kot na najini in prav je tako!

 

Foto: Klemen Brumec

 

Nuša in Žan

 

 

 

Zahvaljujeva se vama, da sta ves vajin trud vlozila v pet mesecev priprav za trenutek, ki je za naju postal vecnost. Carobnost tega dne bo ostala nepozabna in spomin na ta dogodek neopisljiv. Hvala vama za vso pozornost, predvsem pa potrpezljivost, ki sta nama jo izkazala na tem popotovanju. Verjameva da ni bilo lahko in trenutkov, ko sva bila tečna :) se ne da vzeti nazaj. Zato sva nepopisno vesela, da sta naju znala voditi. Brez vaju tako magične in čustev polne poroke nebi bilo.

 

Foto: Sandra Vidmar

 

 

 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

©želimo.si, 2020